José Hoebee in Sterren Dansen op het IJs, Bonnie niet

De eerste kandidaat voor Sterren Dansen op het IJs is bekend en haar naam is José Hoebee. De ex-Luv-zangeres heeft een zwaar jaar achter de rug waarin haar man overleed, ze financieel aan de grond kwam te zitten en ook nog eens met haar gezondheid tobde. “Ik heb direct ‘ja’ gezegd, want sinds het overlijden van mijn man kan ik wel wat afleiding gebruiken”, tekent het AD op. José was er dus gretig bij, in tegenstelling tot Bonnie St. Claire. Zij vreest hard te vallen en ziet daarom af van deelname aan Sterren Dansen op het IJs.

Het nieuwe seizoen krijgt een kick-off op 1 januari en is vanaf 5 januari op de vroege zaterdagavond te zien. Gerard Joling en Tess Milne presenteren. De zender belooft spoedig meer te verklappen over het deelnemersveld en jury.

Zie ook:
- Nance voelt zich gepasseerd bij Sterren Dansen op het IJs
- Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling

1 Reacties // Reageer

One thought on “José Hoebee in Sterren Dansen op het IJs, Bonnie niet

  1. Willeke

    Christophe Haddad en Paul turner doen ook mee.. bron http://www.nu.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>