Sterren Dansen op het IJs ‘jonger en sexyer’ terug

Het format van Sterren Dansen op het IJs is enigszins onder handen genomen door SBS 6. “In basis is het niet nieuw, maar je kunt wel veel dingen veranderen. Het nieuwe seizoen zal wat jonger en sexyer zijn”, beloofd zenderbaas Harold Oomes bij de perspresentatie. De namen van deelnemers druppelen inmiddels binnen. Naast José Hoebee gaat het om Paul Turner, Antje Monteiro, Christophe Haddad, Bonnie St. Claire, Robert Minderhout (Jokertje) en Monique Sluyter.

Gerard kon het niet laten wat grappen te maken over het drankgebruik van ‘consumptieBonnie’ maar hij vindt ‘het hartstikke knap dat ze het doet’.

Het overige deelnemersveld wordt spoedig bekendgemaakt, aangezien de show op 1 januari al op zender gaat. “We krijgen nog een paar soapsterren en wat andere heel leuke mensen. Het wordt een enige show, ik heb er zin in!”, aldus Gerard, die het klusje samen met Tess Milne klaart.

Sterren Dansen op het IJs zal op de zaterdagavond al om 19.00 uur beginnen. Programmadirecteur Remko van Westerloo spreekt van ‘een agressieve programmatische strategie’. “Het is uitzonderlijk, in Nederland is dit niet eerder geprobeerd met dergelijk amusement. We beginnen eerder dan onze concurrenten. Ouders kunnen het met hun kinderen zien. En het legt natuurlijk een basis voor de rest van de avond.”

Het live programma is omstreeks 21.00 uur afgelopen, als Marc Klein Essink het nieuwe Talpa-programma De Grote Vakantie Show presenteert.

Zie ook:
- José Hoebee in Sterren Dansen op het IJs, Bonnie niet
- Nance voelt zich gepasseerd bij Sterren Dansen op het IJs
- Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Sterren Dansen op het IJs ‘jonger en sexyer’ terug

 1. Bart

  Ik denk dat dit nog wel eens kan aanslaan op dit tijdsstip.
  Inderdaad leuk voor gezinnen om samen te kijken. Ik hoop trouwens wel dat Gerard Joling hier dan ook een beetje rekening mee houdt…

    /   Reply  / 
 2. Daan

  Dit wordt wel een succes. Leuk programma dat goed past bij het winterse gevoel.
  Vraag me wel af of 19.00 uur een slimme keuze is. Het doel is om de kijkers dan vast te houden voor het volgende programma, mede gezien het feit dat op de andere zenders de programma’s dan al begonnen zijn. Maar dat werkt eigenlijk alleen als de concurrentie films of series uitzend waar je halverwege de verhaallijn niet meer kan inschakelen. Maar om 21.00 kun je prima overschakelen naar Paul de Leeuw of All you need. Hier maakt het niet uit dat je wat gemist hebt, aangezien beide shows bestaan uit diverse losse onderdelen.

    /   Reply  / 
 3. tim

  Fout tijdstip!

    /   Reply  / 
 4. Yens

  Tegenover De TV Kantine & All You Need is Love? No way!

    /   Reply  / 
 5. WJ

  ‘Jonger en sexier’? Hoe dan? Moeten Bonnie St. Claire, José Hoebee en Gerard Joling daar voor zorgen?

    /   Reply  / 
 6. Koehoen

  Jonger en Sexier? En dan toch nog Gerard Joling in blijven zitten? En oude deelnemers? Volgens mij, gaat dit niet goed samen.

    /   Reply  / 
 7. Martin Slappendel

  Hoezo….jonger en sexier….met de vergane glorie van BN’ers…..of wilde de rest niet?!

    /   Reply  / 
 8. Peterke!

  Blij dat het weer terug komt. Ik kijk elk seizoen met veel plezier en heb altijd wel een favoriet. In seizoen 1 was Maud mijn favoriet. In seizoen 2 Sita, seizoen 3 Floortje en in seizoen 4 Sieneke. Op voorhand zeg ik dat Paul mijn favoriet wordt, maar ik wacht nog heel even af. Heb er in ieder geval veel zin in!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>