SBS 6 met real-life soap ‘trainer’ Andy van der Meyde

De real-time soap van Andy van der Meyde en zijn gezin gaat er daadwerkelijk komen. Niet RTL 4 maar SBS 6 heeft groen licht gegeven, afgelopen week zijn de opnames voor het project begonnen. Andy en zijn Melisa stalen eerder de show in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIP’s, waarin de kijker al kon zien hoe opmerkelijk het er bij de Van der Meydes aan toegaat. Dit najaar krijgen we nog veel meer van zulks te zien: Andy laat zich opleiden tot trainer!

In de bewuste aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIP’s, waarin Andy zijn vrouw uitleende aan Bert van der Veer en hij zelf Judith Osborn een weekje over de vloer kreeg, was te zien dat Andy vrijwel geen vinger uitsteekt in het huishouden. Ook zijn opvoedkundige kwaliteiten laten te wensen over. Andy verraste verder door de laatste nacht niet thuis te komen, maar lekker te gaan feesten. Melisa ondertussen is iemand die niet kan stilzitten en erg proper is, tegen smetvrees aan, zo lijkt het.

Andy heeft sowieso een roemrucht verleden. Zijn carrière als profvoetballer werd om zeep geholpen door de verleiding van seks, drank en drugs. Daar verscheen een biografie over. Inmiddels zou Andy zijn leven hebben gebeterd.

In de realitysoap zien we hoe Melisa werkt aan het succes van haar kapperszaak aan huis. Terwijl de au-pair zich over de kinderen ontfermt stort Andy zich op zijn cursus Trainer Betaald Voetbal. In de show is ook te zien hoe Andy zijn dochter uit Engeland na drie jaar weer terug ziet, wat emotionele momenten oplevert.

Zie ook:
- Barbie grote reality-held voor Andy van der Meyde
- Eigen docusoap voor Andy van der Meyde?
‘Andy van der Meyde in Sterren Springen op Zaterdag 2′
Bert van der Veer loopt binnen met Jouw Vrouw Mijn Vrouw
- RTL gaat door met Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>