Patty Brard tekent exclusief bij SBS 6

Patty Brard is weer thuis, zoals ze het zelf zegt. Afgelopen week heeft de tv-persoonlijkheid een 2-jarig contract getekend, dat haar exclusief aan SBS 6 verbindt. En daar is ze heel blij mee. “SBS 6 is een familiezender waarmee ik me kan identificeren. Ik ben trots dat ik kan zeggen er de komende twee jaar deel van uit te maken.”

Twee zomers terug werd Patty nog op straat gezet. Bij RTL kon ze meerdere projecten doen, niet in de laatste plaats door haar warme contacten met Erland Galjaard, met wie ze veel samenwerkte bij Yorin. Maar haar hart ligt bij SBS 6. En daar is ze, na deelname aan Sterren Springen, weer meer dan welkom.

Patty zal deskundige blijven bij SBS Shownieuws en wordt één van de anchors in Show Vandaag, het nieuwe dagelijkse middagprogramma van SBS 6.

Zie ook:
- Beau en Patty maken dagelijkse middagshow SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Patty Brard tekent exclusief bij SBS 6

 1. Hendrika

  Leuk om al die nieuwtjes te lezen over SBS! Is er dan ook eindelijk een nieuwe look and feel gepresenteerd? Of iets over bekend gemaakt wanneer dat gaat gebeuren? Want ik vind het huidige logo zo kil en koel, dat het niet (meer) past bij dat familiegevoel waar Patty het over heeft.

    /   Reply  / 
 2. Rob

  Leuk voor Patty, ben benieuwd naar Show Vandaag.

    /   Reply  / 
 3. Ben

  Go Patty! Power vrouw!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>