Hoofdrol Isa Hoes in SBS-serie Wentworth

Isa Hoes gaat weer acteren in een grote Nederlandse dramaserie. Na Vrouwenvleugel en Rozengeur & Wodka-lime is ze vanaf volgend jaar te zien in Wentworth, dat bij SBS 6 op de buis komt. Het gaat om een remake van de gelijknamige Australische serie over een vrouwengevangenis. In Nederland zal de serie nog een andere naam krijgen.

Isa speelt een vrouw die door een poging tot moord in de gevangenis belandt en vanaf dat moment volgen we haar strijd achter de tralies, meldt RTL Boulevard. De opnames gaan binnenkort van start, de serie moet begin maart op de buis te zien zijn.

SBS 6 heeft de afgelopen maanden Dokter Tinus op woensdagavond uitgezonden, in het nieuwe jaar keert Danni Lowinski terug. Momenteel is ook feelgood-serie Verliefd op Ibiza op de zaterdagavond van de zender te zien. Het is nog nooit voortgekomen dat SBS 6 zich zo vol op Nederlands drama richtte.

Zie ook:
- SBS-baas: Verliefd op Ibiza trekt tot 2 miljoen kijkers
- Commerciële zenders duiken op Nederlands drama
- SBS 6 door met Danni Lowinski

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>