Inge de Bruijn in jury Sterren Springen

Volgende week zaterdag begint Sterren Springen op Zaterdag weer. Het kandidatenveld is inmiddels bekend en wordt vandaag officieel gepresenteerd aan de pers. SBS 6 laat in De Telegraaf nu ook iets doorschemeren over de jury. Voormalig badmeester Quintis Ristie keert niet terug en ook schoonspringster Daphne Jongejans zien we niet terug. Wel neemt Inge de Bruijn zitting in de jury, naast sportcoach Fans van de Konijnenburg.

Inge vertelt in de krant: “Ik ben inderdaad al eens gevraagd, maar toen had ik een vakantie gepland. Het zou wel echt een uitdaging zijn, omdat ik hoogtevrees heb. In Amerika moest ik van mijn coach van de tienmetertoren springen, daardoor kan ik me wel goed inleven in de kandidaten, denk ik.”

Zie ook:
- Gerard lobbyt voor Patricia in jury Sterren Springen
- Remko van Westerloo: Eindelijk rust bij SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>