Jeffrey Wammes favoriet voor winst Sterren Springen

De grote finale van Sterren Springen staat voor vanavond op het programma. Jeffrey Wammes is favoriet voor de overwinning, hij kreeg in zijn eerste show en in de halve finale de hoogste waardering van de jury en werd ook als beste gewaardeerd door het publiek. Maar Koen Verweij en Lucia Rijker zitten hem op de hielen. Wie volgt Liza Sips als winnares van Sterren Springen op?

Het is opnieuw een seizoen geworden met de nodige blessures. Dave Roelvink maakte een smak bij de repetities van zijn halve finale waardoor hij ‘s avonds niet kon springen – en dus werd geëlimineerd. Britt Dekker brak een teen en moest deze week eveneens haar plekje aan een ander afstaan, wat een mazzeltje betekende voor Andy van der Meyde. En Lucia Rijker landde plat op haar gezicht in het water. Ze mist een stukje voortand en heeft enige tijd met een nekbrace in het ziekenhuis gelegen, maar is voornemens vanavond toch te springen.

Het tweede seizoen van Sterren Springen heeft weliswaar niet zo goed gescoord als de eerste reeks, maar SBS 6 heeft zeker in het vaarwater van de concurrentie gezeten. En dat is lange tijd niet gebeurd in het weekend. Een derde seizoen valt dan ook niet uit te sluiten, al verwacht ik dat niet eerder dan najaar 2015. Maar nog leuker zou wellicht dat Celebrity Bounce (Sterren Springen Trampoline) zijn, waar 1,5 jaar terug al een pilot voor is opgenomen. Met een frisse, nieuwe arena trekken de kunstjes van onze sterren waarschijnlijk wat meer bekijks.

Sterren Springen, 20.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- Gerard twijfelt over Sterren Springen Trampoline
- Gerard Joling neemt pilot op voor Celebrity Bounce
- Kijkcijfers: Sterren Springen passeert zaterdag RTL 4
- SBS 6 wilde Hans Klok als jurylid Sterren Springen
- SBS 6 wilde Hans Klok als jurylid Sterren Springen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeffrey Wammes favoriet voor winst Sterren Springen

  1. Arctic Zeal

    Onbegrijpelijk vind ik het. Echt ontzettend knap wat er door alle deelnemers wordt gepresteerd. Maar dat de sprong van Jeffrey uiteindelijk door de jury minder gewaardeerd wordt als de sprong van Anna Alicia, alles behalve redelijk. Telt de vrouwelijke schoonheid dan meer dan een werkelijke topprestatie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>