Jeffrey Wammes wint Sterren Springen 2014

Jeffrey Wammes heeft vanavond het tweede seizoen van Sterren Springen op zijn naam geschreven. In de grande finale bleek hij de favoriet van het publiek, ten faveure van Anna Alicia Sklias en Joey Spaan. Dat terwijl Anna Alicia bij haar sprongen de hoogste jurywaardering kreeg; Frans van de Konijnenberg en Inge de Bruijn noemden haar dan ook hun favoriet. Maar de kijker besliste anders.

Jeffrey is de opvolger van Liza Sips, die in 2012 al het programma won. De prijs is een bokaal en de titel.

Zie ook:
- Jeffrey Wammes favoriet voor winst Sterren Springen
- Kijkcijfers: Sterren Springen passeert zaterdag RTL 4
- SBS 6 wilde Hans Klok als jurylid Sterren Springen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>