Irene Moors: Naar Bed met Irene op mijn lijf geschreven

irene moorsVoor Irene Moors gaat een langgekoesterde wens in vervulling in het nieuwe tv-seizoen: ze krijgt een personality-show op de late avond in het weekend. Vanaf half november is Naar Bed Met Irene te zien na de late Shownieuws. Heel veel wil het nieuwe SBS-gezicht er niet over kwijt, maar ze licht bij deze blog een tipje van de sluier.

Irene wil al langere tijd op dit tijdslot, toch was het even zoeken naar een format. “Wat gaan we doen? Een tafel met mensen en gasten, dat heb je al bij Pauw en RTL Late Night. Bovendien ben ik een andere presentator, dus er moet dan wel een twist aan zitten. Toen kwam formatbedenker Mark van Berkel langs, hij heeft Naar Bed Met Irene bedacht en ik vind het op mijn lijf geschreven.”

In Naar Bed Met Irene ontvangt ze elke week een bekende Nederlander. Ze heeft een uur de tijd om die persoon beter te leren kennen, alvorens ze al dan niet besluit met hem/haar naar bed te gaan. “Of het pikant wordt? Dat ligt aan de vraagstelling. En wat ik aantrek? Geen huispak en ook geen lingerie. Ik ben nog niet naar bed, in elk geval. Het programma wordt heel verrassend.”

Hoewel Naar Bed Met Irene aan de rand van de nacht staat geprogrammeerd, denkt Irene dat er zeker publiek voor te vinden is. “Je hebt jonge mensen die bijna gaan stappen, of jonge ouders die juist thuis komen om de oppas af te lossen. Er is een potentiële groep kijkers op dit tijdslot. Die kan met mij de nacht in gaan, en als het leuk is gaan we gewoon door. Want er staat toch geen programma achteraan geprogrammeerd.”

Bij RTL heeft ze wel eens geopperd om met Carlo Boszhard het weekend in te luiden op de late vrijdagavond. “Dat was nog voordat RTL Late Night kwam. Dat idee had ik zelf inmiddels ook losgelaten. Nu komt er iets leuks op de zaterdagavond. Buiten sport is er zo laat niet veel. Ik denk dat de concurrentiestrijd daar beter is te leveren.”

Zie ook:
- SBS 6 stikt van primeurs op najaarspresentatie

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Irene Moors: Naar Bed met Irene op mijn lijf geschreven

 1. Met Irene?

  Dit format doet mij erg denken aan Chantal blijft slapen. Een programma op RTL, het oude nest van Irene Moors. Of Irene een dergelijk programma beter doet dan Chantal?

    /   Reply  / 
 2. Karel Basman

  Dit lijkt bijna een foto kopie van een Engels format waarin twee mensen in bed met elkaar gaan liggen om elkaar beter te leren kennen en dan op het einde moeten beslissen of ze verder gaan samen.Wel knap hoe deze presentatrice het elke keer weer voor elkaar krijgt om een enorm enthousiasme en opwinding te fingeren voor iets waar ze zelf ook wel van weet dat het niet echt origineel is.En natuurlijk gaat ze niet echt naar bed met haar gasten, ook al word dat wel gesuggereerd. Of heel Nederland nou zit te wachten om het bed in te duiken met deze mevrouw blijft de vraag. Het jongere publiek zit al lang niet meer achter de tv en kijkt veel liever naar de fris en fruitige Enzo Knol of menig ander willekeurige vlogger.

    /   Reply  / 
 3. Carlien De Boer

  Wat is zij daar nou toch allemaal aan het uitspoken bij die camping zender? Dan denk je als leek; die wil d’r eigen rtl late night of koffietijd, dan krijgt ze dat bij sbs. Maar nee, het ene na het andere uitgekauwde format na het andere wordt opgepakt en al vrij snel daarna weer gedropt. Nou sterkte er maar mee dan zullen we maar zeggen. Hoe lang voordat we weer terug willen naar rtl? Niet lang als het zo doorgaat en het zo gewenste succes nog veel langer uitblijft.

    /   Reply  / 
 4. peter

  Dus RTL mag wel cloonen kopieren, en SBS niet
  dat is niet eerlijk !

    /   Reply  / 
 5. Anika Beemster

  Wel opvallend hoe er bij elke nieuwe lancering word geroepen dat dit programma echt geweldig is en perfect bij haar past.Zolang het maar op tv komt bedoelen we?

    /   Reply  / 
  1. mas

   Klopt inderdaad wat hier gezegd wordt, als ze maar op tv komt en niet origineel Irene dit is een programma die chantal al doet.
   Sorry maar je wou een andere weg inslaan. Carlo is een suc6 zonder jou. Maar ik vind de programma’s wie je alleen maakt geen succes.

     /   Reply  / 
 6. Casandra Pallada

  Van ons mag ze met iedereen in bed gaan liggen maar een miljoen kijkers zoals er nog wel eens bij rtl gehaald werden zal het wel niet meer gaan worden. Tsja.

    /   Reply  / 
 7. Jantine Velser

  We kunnen niet wachten……………op het format wat hier na dan weer te voorschijn word getoverd en daarna en daarna. Gaat vast wel een keer wat van lukken

    /   Reply  / 
 8. Toinne Jeltsen

  Dat nieuwe programma van haar gaat zeker 10 Miljoen kijkers scoren.Heel Nederland ligt straks plat gewoon

    /   Reply  / 
 9. Katelijne

  Naar bed met Irene blijkt budget versie ‘In de hoofdrol’.
  Het is een afgeslankte versie van het zoveelste uit de mottenballen getrokken format, zonder Mies Bouwman maar met een bed erin, wellicht om copyright claims te omzeilen. Irene Moors, de lieveling van de Nederlandse televisie, trekt het niet echt en staat dan ook bijna de gehele uitzending stijf van de zenuwen. Haar goedbedoelde pogingen om het programma een ‘Ellen vibe’ te geven verdrinken in haar gehakkel en wanhopig zoeken naar herkenning en houvast. Dit had gewerkt met concullega Carlo, maar die heeft zij moedig achter zich gelaten voor dit ambitieuze solo avontuur. Wij durven niet te kijken naar de kijkcijfers van de komende week want zij bedoelt het allemaal zo goed.

    /   Reply  / 
 10. Jan

  Volgens mij geloven de kijkers het nou wel na de zoveelste poging. Het is leuk geweest.De nieuwsgierigheid en het ramptoerisme effect beginnen zo langzamerhand wel een beetje uit te werken. We gaan weer over tot de orde van de dag.Nu moet er toch echt gescoord gaan worden in tv land.

    /   Reply  / 
 11. TVFAN

  Binnenkort gaat dan waarschijnlijk het licht al weer uit voor Naar bed met Irene wegens deplorabele kijkcijfers? Tenzij heel Nederland opeens medelijden krijgt of niks anders te doen heeft op zaterdagavond. De grote SBS baas moet wel heel veel empathie voor zijn nieuwe aanwinst voelen dat het programma voorgezet word ondanks magere kijkcijfers. Het blijft natuurlijk een commerciële zender en daar moet gescoord worden. Om nachtmerries van te krijgen.

    /   Reply  / 
 12. Koen

  Het Moors kopje pruttelt lekker verder op tv

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>