Utopia in elk geval tot zomer 2017 op tv

Op de 1000ste dag van Utopia heeft founding father John de Mol goed nieuws: het ministaatje blijft nog tot in elk geval de zomer van 2017 bestaan. Zijn productiehuis Talpa heeft daar een contract voor getekend met SBS 6. Mogelijk blijft Utopia ook na die periode op televisie.

Utopia is ooit ontplooid als een project voor een jaar. Wegens succes is die einddatum losgelaten. Publiekelijk is er nu geen einddatum bekend, maar Talpa en SBS 6 verlengen met elkaar wel steeds voor een bepaalde periode. “Theoretisch is het oneindig”, aldus John in RTL Boulevard.

Zie ook:
- Is er toekomst voor 1000 dagen oud Utopia?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>