Reisprogramma zonder budget voor Nick & Simon op SBS 6

In eigen land kent iedereen Nick & Simon. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen voor het duo, maar één van de vruchten die je plukt als bekendheid is dat mensen al snel bereid zijn om je te helpen en niet moeilijk doen over een iets verlate betaling. En dat duwtje in de rug ontbreekt ze juist in hun nieuwe tv-programma Talenten Zonder Centen. Elke aflevering in een ander land met een andere bekende gast, zonder budget. En dan wel een leuk verblijf creëren. Succes.

Nick vertelt over zijn ervaringen in De Telegraaf: “Niet herkend worden maakte de uitdaging groter. We hadden geen enkele privileges. Daar stond tegenover dat als we ons eindelijk een lunch konden permitteren, niemand ons aanstaarde. Ook weleens lekker.”

In de eerste aflevering is Irene Moors de gast van Nick & Simon. Andere BN’ers die de uitdaging aan gaan zijn Alexander Pechtold, Jelka van Houten, Heleen van Royen, Nicolien Sauerbeij, Jamai Loman, Roel van Velzen en Nicolette van Dam.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>