Irene Moors maakt kerstspecial met Rudolph

De hernieuwde samenwerking tussen Irene Moors en Rudolph van Veen is bevallen. Want na Over Smaak Valt te Twisten komen ze in december met de special Irene en Rudolph Vieren Kerst. Een week lang leeft het duo dagelijks toe naar het kerstfeest. Ze blikken op de vroege avond samen met de sterren van SBS vooruit naar de kerst en kijken ze terug naar de mooiste momenten uit het afgelopen jaar. Dit onder het genot van de lekkernijen van Rudolph.

Los daarvan komt SBS 6 ook met het eenmalige SBS Sterren Surprise op woensdag 21 december. Acht personen gaan het land in om mensen te verrassen of een wens te vervullen. Hier werken onder andere Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Patty Brard, Viktor Brand en Marlayne Sahupala aan mee.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>