SBS 6 vindt nieuwe zendermanager in Karin de Groot

Karin de Groot is de nieuwe zenderbaas van SBS 6. Ze volgt daarmee Patrick van Mierlo op, die op zijn beurt weer voor René Oosterman waarnam. Karin is geen onbekende binnen het bedrijf, tot 2010 vervulde ze de taak van netmanager van Net 5. Na een verschil van inzicht vertrok ze naar IDTV, producent van onder andere Wie Is de Mol? en VT Wonen.

Karin kijkt uit naar haar nieuwe functie, waar ze op 1 november aan begint. “Als zendermanager van Net 5 heb ik vijf jaar lang met veel plezier gewerkt bij SBS, veel mensen daar ken ik nog. Ik kijk er ook naar uit om voor SBS 6 te gaan werken, het vlaggenschip van een bedrijf met inmiddels veel nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen op mediagebied.”

SBS-directeur Remco van Leen is lovend over de comeback-roman. “Ik ben heel blij dat we Karin kunnen verwelkomen bij SBS 6. Het is een zender met veel sterke vaste waarden die verankerd zijn in de harten van de kijkers. Deze zender willen we verder uitbouwen met nieuwe titels en vaste avonden. Met haar tv-ervaring en feeling met ons bedrijf denk ik dat we helemaal de juiste vrouw op de juiste plaats hebben.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>