Nieuw 2-jarig contract Airen Mylene bij SBS

Ook de komende twee jaar blijft Airen Mylene bij SBS 6 te zien. Ze heeft een nieuw contract getekend. Airen is bekend van Shownieuws en De 25, binnenkort begint ze ook aan het Net 5-programma VT Wonen: Verbouwen of Verhuizen.

De programmamaakster is blij met het vertrouwen dat SBS in haar stelt. “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS en ben blij met de veelzijdigheid aan programma’s die ik tot nu toe al heb mogen presenteren voor SBS6. Daarnaast kijk ik uit naar het eerste project bij Net5. Kortom, ik geniet ontzettend van de kansen die SBS me biedt om me verder te ontwikkelen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>