Kim-Lian presenteert Ninja Warrior met Dennis van der Geest

Het is één van de grote programma’s van SBS 6 voor komend jaar, waar veel van wordt verwacht: Ninja Warrior. Spierbundels en atleten worden uitgedaagd een stormbaan af te leggen, zonder daarbij met opzet van het parcours te worden gedonderd zoals bij bijvoorbeeld WipeOut. Vandaag maakt SBS bekend dat Kim-Lian van der Meij dit amusement samen met Dennis van der Geest presenteert.

Dennis heeft een exclusief contract getekend met de zender, de afgelopen jaren heeft hij vooral programma’s bij de publieke omroep gemaakt. Dennis maakt overigens ook het nieuwe programma De Wereld Rond met 80-jarigen.

Beide shows zijn in 2017 te zien bij SBS 6.

Zie ook:
- Spektakelshow Ninja Warrior komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>