Andy & Melisa terug naar SBS 6

andy en melisaDe soap van Andy & Melisa keert terug bij SBS 6. Vanaf half januari is het stel weer te zien bij de zender waar het reality-avontuur ooit begon. In het nieuwe seizoen probeert Melisa van der Meijde een bed & breakfast op te zetten en heeft ze een theatershow geschreven waarmee ze door het land wil toeren, meldt Nu.nl. De oud-voetballer wil echter andere dingen doen; zo is hij onder andere druk bezig met het trainen voor een kickbokswedstrijd.

De avonturen van het voetbalstel zijn enige tijd bij RTL 5 te zien geweest. Die zender is juist bezig verschillende reality-titels af te stoten of naar online te verplaatsen, vanwege het veranderende kijkgedrag.

Op SBS 6 is momenteel de soap van Roy Donders te zien met wekelijks amper 300 duizend kijkers. De zender heeft nog een soap rondom Frank Masmeijer op de plank liggen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>