SBS komt definitief met Toppers-soap

toppers20172De Toppers krijgen een eigen reality-serie op SBS 6. Vanaf vrijdag 24 maart is te zien hoe René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zich voorbereiden op hun concertreeks in mei. Ook de nieuwe Topper Jan Smit krijgt een rol in de serie, net als gastartiesten André Hazes jr, Grant & Forsyth en Voice-winnares Pleun Bierboom. 

 

Het thema dit jaar is Wild West, Thuis Best. Eerst gaan René, Gerard en Jeroen samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen. Hierna volgen de brainstorms, repetities en alles wat er gezamenlijk ontstaat. De heren worden echter ook afzonderlijk gevolgd.

 

De serie bestaat uit 10 afleveringen, de laatste is op 26 mei als Toppers in Concert daadwerkelijk plaatsvindt.

 

De Toppers hebben eind vorig jaar aangekondigd over te stappen naar SBS 6. De zender gaat niet alleen de concertregistraties vertonen, maar maakt ook programma’s met het trio. Daar valt dus deze soap onder, maar ook een documentaire die aankomende donderdag al is te zien. Mogelijk volgen er nog meer programma’s.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>