Bedorven vlees bij slagerij in Rob Geus-show Smerige Zaken

rob geusMet veel tamtam is begin dit jaar De Smaakpolitie teruggebracht op televisie. De comeback heeft niet helemaal het gewenste resultaat bereikt, slechts eenmaal kwam het kijkcijfer boven het half miljoen uit. Maar de hygiëne-expert keert vanavond terug met een andere bekende titel: Smerige Zaken. Dit keer meldt hij zich niet onaangekondigd in allerlei keukens, maar beantwoordt hij noodoproepen van burgers in het land.

Zij zijn de onhygiënische wantoestanden spuugzat en willen dat Rob op onderzoek gaat om de onderste steen boven krijgt. Zo krijgt Rob in de eerste aflevering een melding van een ex-medewerker van een slagerij. De man besluit aan de bel te trekken, omdat zijn oude baas kiloknaller vlees verkoopt dat ernstig bedorven is. Zijn slagerij is achter de toonbank een regelrechte puinhoop. Ook komt hij terecht in een snookercentrum met achterstallig onderhoud en een bar die nog nooit is schoongemaakt.

SBS in zijn persbericht: “Het eerste seizoen van Smerige zaken ging vorig jaar van start met 812.000 kijkers en een marktaandeel van 14,5 procent (doelgroep 24-54 jaar).”

Smerige Zaken, 21.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bedorven vlees bij slagerij in Rob Geus-show Smerige Zaken

  1. Flacko

    Ik heb de uitzending gezien en moet zeggen dat ik bijna over mijn nek ging toen ik die slager zag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>