Premier Mark Rutte kroont winnares Mis(s) Verkiezing

mis(s) verkiezing lucille werner kees tolVolgende maand keert de Mis(s)-Verkiezing terug op televisie. En net als bij voorgaande reeksen wordt de winnares gekroond door de minister-president. Het is presentatrice Lucille Werner en SBS 6 gelukt om Mark Rutte hiervoor te strikken. De premier zal de gehele show bijwonen.

In de jury van deze Mis(s) Verkiezing zitten oud-winnares Roos Prommenschenckel, voormalig Miss Universe Kim Kötter en oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko. De laatste keer dat de verkiezing voor vrouwen met een lichamelijke beperking plaatsvond, was in 2007.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>