SBS 6 met tv-competitie Boswachter Gezocht

SBS6_Welkom bij de Kamara'sHet waddeneiland Texel is op zoek naar een nieuwe boswachter en hiervoor wordt de hulp van televisie ingeschakeld. Er komt namelijk een zoektocht naar een geschikte kandidaat voor het oog van de camera. En verrassend genoeg gaat SBS 6 deze show uitzenden, blijkt uit een kandidatenoproep. De zender staat niet meteen te boek als een platform voor natuur.

“Ben jij de boswachter die wij zoeken? Ben je die verbindende factor tussen landschap, dieren, mensen en maatschappij? Hou je van de natuur en heb je er alles voor over om deze te beschermen?”, valt te lezen in de promo. Boswachter Gezocht is een competitie van acht weken lang. Tien deelnemers nemen het tegen elkaar op in een strijd om één vacature bij Natuurmonumenten.

Het programma wordt voor dit najaar verwacht.

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS 6 met tv-competitie Boswachter Gezocht

  1. Nathalie Rietman

    Na 10 jaar in een sloppenwijk te hebben gewerkt, is het nu tijd om terug te keren naar waar ik voor gestudeerd heb: natuurbescherming. Via mijn studie kwam ik in Colombia terecht en nu terug naar mijn roots en de rust van Nederland en de natuur. Deze heeft ook hard bescherming nodig!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>