SBS 6 neemt afscheid van vroege Shownieuws

shownieuws patty brardShownieuws verdwijnt uit de vooravond van SBS 6. Het blokje van pak ‘m beet 5 minuten na Hart van Nederland is vandaag voor het laatst te zien. De late Shownieuws, met een lengte van een half uur, blijft wel gewoon rond de klok van 23.00 uur te zien. Verder blijft de redactie online Showflitsen verzorgen met korte updates van het belangrijkste shownieuws.

“We denken met Rad van Fortuin en Droomhuis op het Platteland de flow van de vooravond te verbeteren”, laat een woordvoerder vrijdag desgevraagd aan NU.nl weten. “Op deze manier willen we zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van de kijkers zowel op televisie als online.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>