Kijker weet Rik van de Westelaken moeilijk te vinden

rik westelaken peking expressHet gaat niet zo goed met de programma’s van Rik van de Westelaken op Net 5. Het met veel bombarie aangekondigde Peking Express scoort deze maandag slechts 270 duizend kijkers. Aansluitend begint zijn reportageprogramma Rik over de Grens, maar daar kijken slechts 138 duizend kijkers naar.

De Net 5-programma’s scoren daarmee lang niet genoeg kijkers om een plek in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek te bemachtigen. De ondergrens ligt op 462 duizend kijkers, in dit geval voor moppenshow Komt een Man bij de Dokter op SBS 6.

NPO1 is de grote winnaar op de primetime maandagavond. Radar trekt 1,6 miljoen kijkers, dat loopt op tot 1,7 miljoen kijkers bij Spoorloos. Het Mooiste Meisje van de Klas is ‘s avonds laat goed voor 1,2 miljoen kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>