Nieuwe vooravond SBS 6 heeft het zwaar

SBS6_Show-LaatSBS 6 is deze week begonnen aan een nieuwe vooravond. Maar met name in het eerste gedeelte kost het de zender moeite om de kijker te bereiken. Rad van Fortuin trekt om 18.15 uur nog maar 185 duizend kijkers, waar de spelshow voorheen om 20.00 uur zo rond de 500 duizend liefhebbers trekt. Droomhuis op het Platteland komt uit op 215 duizend kijkers op dinsdag.

Daarna volgt Utopia, al jaren een vaste waarde in de vooravond van SBS 6. Het reality-programma trekt nog altijd 467 duizend kijkers. Tegenover het NOS Journaal en GTST trekt Trauma Centrum 480 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>