Patty Brard verruilt Shownieuws voor Ibiza

shownieuws patty brardPatty Brard gaat haar werkzaamheden bij SBS Shownieuws neerleggen. De SBS-ster verhuist naar Ibiza en gaat dat niet meer combineren met haar rol als showbizz-deskundige op de late avond. Op Instagram vertelt ze nog tot september te werken bij Shownieuws en daarna is het voorbij.

 

Of Brard nog wel andere programma’s blijft maken voor SBS, is niet bekend. In gesprek met Vrouw van De Telegraaf vertelde ze in 2015 al dat ze haar tv-pensioen ziet naderen. “Ik geef mezelf nog een jaar of twee, drie en dan is het klaar. En dan heb ik het nog lang volgehouden! Dan ben ik ook al 63, zeg… Dat mag ik nooit zeggen van de mensen om me heen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>