Peter R. de Vries zwicht niet voor SBS-deal John de Mol

peter-r-de-vries-2.600.338.cPeter R. de Vries keert niet terug bij SBS 6. De misdaadverslaggever erkent op BNR dat hij gesprekken heeft gevoerd met John de Mol over een transfer. “Maar dat gaat ‘m niet worden. We zijn er niet uitgekomen”, vertelt Peter, die meermalen per week te zien is als crime-deskundige bij RTL Boulevard, maar ook opduikt in de talkshows van NPO1 en Humberto Tan.

Begin april hintte De Vries al op gesprekken, toen leek dat nog als grapje bedoeld. Peter heeft voor SBS 6 jarenlang het programma Misdaadverslaggever gemaakt, maar legde dit neer omdat hij tijd wilde vrij maken voor andere projecten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>