TMF-veejay Veronica met GTST-videoblog op Zappen.blog.nl

Goede Tijden Slechte Tijden heeft er een nieuwe criticaster bij. Vanaf deze week zal TMF-veejay Veronica van Hoogdalem wekelijks haar licht laten schijnen over de gebeurtenissen in Meerdijk via een videocolumn op Zappen.blog.nl.

In de videoblog vertelt Veronica over opvallende ontwikkelingen in de soap, ventileert ze haar mening over nieuwe acteurs en zoekt ze interactie met andere fans van de RTL-soap. Veronica zelf volgt GTST al sinds jongs af aan en is dan ook erg blij dat er volgende week nieuwe afleveringen komen.

Veronica loopt over van de ideeën voor haar videoblog. “Eindelijk kan ik al mijn vraagtekens en opmerkingen over de verhaallijnen uit Meerdijk delen met andere GTST-liefhebbers, het is altijd erg leuk om te speculeren over de toekomst van de personages. Er gebeurt genoeg in de soap dus ik denk ook dat we genoeg hebben om over te kletsen.”

Blogger Herman Roggeveen is blij met columniste Veronica van Hoogdalem. “Veronica is groot GTST-fan en ze plaatste al scherpe opmerkingen op haar Twitter. Aangezien berichten over Goede Tijden Slechte Tijden altijd veel bekijks trekken op Zappen, ontstond het wilde idee om Veronica een eigen GTST-column te geven. Gelukkig reageerde ze razendenthousiast en was het idee voor een videocolumn snel geboren. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

Voor de goede orde: de videocolumns van Veronica worden onafhankelijk gemaakt, GTST-producent Endemol, RTL of TMF heeft hier dus niets mee van doen.

De eerste; enjoy!

Zie ook:
- Eindelijk: de castfoto van GTST seizoen 21
- GTST: Dit is de familie Bouwhuis
- Joep Sertons speelt vader Bouwhuis in GTST
- Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?
- GTST: Danny de vader van Sjors’ kindje?
- Speciale verhaallijnen rondom 20-jarig bestaan GTST

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “TMF-veejay Veronica met GTST-videoblog op Zappen.blog.nl

 1. Mido

  Zij is wel echt heel erg leuk zeg, jammer dat ik niet zo vaak naar TMF kijk, maar zou ik op de buis zeker vaker tegen willen komen.

    /   Reply  / 
 2. kelly

  Ze is erg grappig en heeft echt een passie voor deze soap ik lees het altijd op haar twitter wanneer ze GTST aan het kijken is.
  Leuk zeg! Ben benieuwd veronica.
  sorry ben geen vaste gtst kijker dus kan niet echt mee kletsenn over gtst:s

    /   Reply  / 
 3. Danny van Muijden

  Ze ziet er sprankelend uit….ik kijk nooit naar GTST maar, ik zou er een avond voor thuisblijven desondanks ik niet van de vrouwenliefde ben :P

    /   Reply  / 
 4. NDK

  Leuk meisje inderdaad, een verbetering op die vorige ‘column’. Ik ga dit wel volgen..+

    /   Reply  / 
 5. Ruben Planting

  Ik heb gehoord dat maxime door het hoofd wordt geschoten door 1 van de meerdijkers!!! En dat het nog niet afgelopen is met de bedreigingen op Lorena….. Ik denk dat Sjors weer naar Danny gaat. Ludo en Janine gaan vast trouwens ofzo!!! Er zal veel bloedstromen in meerdijk denk ik! Veel doden!

    /   Reply  / 
 6. Steffan

  Had ik Veronica toch even mooi voorspeld. Vrolijke, spontane vrouw..

  Een aanwinst.

    /   Reply  / 
 7. Linda

  Super, word gezellig.

    /   Reply  / 
 8. Esmee

  Grappig dat Veronica zo enthousiast is over GTST. Ik ben ook blij dat de serie weer verder gaat volgende week. Ga deze column dan ook zeker volgen. Misschien kan ze een keer in Meerdijk haar Video-blog opnemen. Hahahaha…. :-)

    /   Reply  / 
 9. iris

  leuk miss dat ik GTST dit seizoen ook wel ga volgen kan ik er ook over mee praten, en ik vindt het erg leuk dat veronica dit doet want ik zie haar vaak op tmf en dat doet ze leuk ×××

    /   Reply  / 
 10. Casper

  Misschien dat Charlie Maxime aanvalt/vermoord/door haar kop schiet, en dat ludo haar dan helpt aan een wapen?
  Of misschien flipt die Jeff weer uit en vermoord hij Maxime.

    /   Reply  / 
 11. Gisella

  Heey,
  Ik kijk GTST ook al super lang! Het zou ook wel heel leuk zijn als lucas een vriendje krijgt:P En als Ludo en Sjanine weer gaan trouwen gaan ze ook echt wel weer scheide hoor! Die 2 kunne niet met en niet zonder elkaar! Haat en liefde is dat! Ik weet alleen niet als Danny de vader van de baby is of ze weer bij elkaar komen hoor.. Maar we zullen het allemaal zien. Ik kijk het niet elke avond want ben ook vaak om die tijd bij me paard. Maar kijk dan wel weer de herhaling om internet!

    /   Reply  / 
 12. Mark

  Echt ontzettend leuk! Ik hoop wel dat de kwaliteit (beeld/geluid) van de video beter gaat worden.

    /   Reply  / 
 13. Jan

  Hoewel ik geen GTST kijk (wel een half jaar gedaan, ooit. Maar dat is al zo lang geleden, voor de oorlog nog denk ik.) vind ik dit een leuk initiatief.

  Alleen een tip. Het beeld formaat was niet goed in het youtube fimpje. orgineel 16:9 was nu als een rare 4:3 geupload.

    /   Reply  / 
 14. vinn

  Leuk deze blog!!
  Veronica blofde ook wel is op tmf over gtst kon ik ook altijd waarderen.. je ziet echt aan haar dat ze het echt heel leuk vind!

  Ik denk/weet dat Danny de vader is, dat zal wel de rede van het vertrek van Bing (tijdelijk) zijn en Nina komt terug dus gaat zeker wel uit.. ben benieuwd naar de nieuwe familie al vond ik De fam. Huiygens en dan vooral Ronja geweldig!

    /   Reply  / 
 15. Janna

  Gaaf idee. Zo komt GTST steeds dichterbij. Ik ben net zo’n grote fan als Veronica. Past echt goed bij haar om zoiets te doen.

    /   Reply  / 
 16. Robbieboy

  Leuk dat jullie dit voorelkaar hebben gekregen

    /   Reply  / 
 17. Dani

  Damn , Veronica je bent echt een schoonheid :$
  ahaha ;p

    /   Reply  / 
 18. maxime

  Super dat je dit doet!
  Met die blog! :D

    /   Reply  / 
 19. Jessica

  Ik ben niet altijd een trouwe GTSTkijker omdat het qua tijd niet altijd uitkomt. Maar hoor het dan wel weer van mijn BFF :-)
  Maar dit vind ik echt heel leuk, ook omdat je ziet dat Veronica echt een GTST verslaafde is. Ik ga je videoblog zeker volgen hoor!!!!!!

    /   Reply  / 
 20. GTST fan

  Wat leuk dat Veronica deze videoblog doet! Ik kijk weleens TMF en ik ken haar daar al van. Ik vind haar van alle vj’s echt de leukste! Heel spontaan en vrolijk enzo.
  En leuk dat er een gtst video blog is.
  Vanavond was ook al zo’n spannende aflevering haha. Ben benieuwd hoe het eindigt met lorena!!!

    /   Reply  / 
 21. iris

  komt er weer eens een nieuw filmpje? ×

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>