RTL verder met Videoland-serie Nieuwe Tijden

Goed nieuws voor liefhebbers van Nieuwe Tijden, want RTL heeft nog eens 75 nieuwe afleveringen besteld. Deze zijn in 2017 te zien op de on demand-dienst Videoland. Twee nieuwe personages maken hierin hun opwachting. De komende maanden wordt duidelijk wie van de huidige cast we terug gaan zien. De verhoudingen komen namelijk nog behoorlijk op scherp te staan.

Tevens maakt RTL officieel bekend dat het karakter Lucas Sanders definitief terugkeert naar Goede Tijden Slechte Tijden en dus Nieuwe Tijden verlaat.

Nieuwe Tijden is afgelopen zomer geïntroduceerd op RTL 4 en daarna doorgegaan op Videoland. Het lijkt de eerste echte on demand-serie van het platform, daar andere titels als Nieuwe Buren, Zwarte Tulp en Weemoedt ook worden vertoond op de RTL-zenders.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>