RTL: Spannend bezoek in GTST op komst

gtst-logo-lijst2-e1375726859570RTL maakt deze week bekend welk personage binnenkort opduikt in Goede Tijden Slechte Tijden. Afgaande op een persbericht gaat deze persoon flink wat stof doen opwaaien. “Er staat ons opnieuw een spannend bezoek te wachten. Op donderdag 8 december arriveert er iemand uit onverwachte hoek, die een woning gaat betrekken in het pittoreske Meerdijk.”

De zender hult zich in mysteries over wie dit kan zijn. “Wie nuttigt voortaan ook zijn of haar drankje in De Koning of geniet van een lekkere lunch in De Rozenboom? En welke bagage sleept deze persoon met zich mee en wat heeft dit voor gevolgen voor de huidige inwoners van het dorp?”

In de decemberpromo van GTST is te zien dat Lucas Sanders en Sil Selmhorst weer terugkeren in de serie. Onduidelijk is dat dit om hen gaat, of dat er nog een ander karakter de soap inkomt.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL: Spannend bezoek in GTST op komst

 1. Mark

  Net de aflevering van 8 december bekeken op videoland. Niemand komt meerdijk ingelopen, dus ik weet niet waar dit gerucht vandaan komt?

    /   Reply  / 
  1. gtstfites

   Diegene komt wel maar inderdaad deze week niet.

   Ik denk dat het Martine Hafkamp is een recast aangezien Inge Ipenburg de rol nooit meer wilt spelen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>