Inge Ipenburg terug als Martine Hafkamp in GTST

Inge Ipenburg keert terug in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice maakte zojuist haar opwachting aan de showbizzpers, op dezelfde manier zoals haar alter ego Martine Hafkamp ooit verdween: op een bootje, met een bontmuts op. Dat terwijl Inge enkele maanden terug nog fel ageerde tegen een comeback in het AD. “Ik heb hartstikke gelogen”, zegt ze nu.

“Daarvoor zou ik mijn excuses moeten aanbieden, maar dat doe ik niet. Het is niet dat we hier te maken met Wikileaks. Dit is een soort surprise party. En het zou heel lullig zijn geweest als ik in mei al zou verraden dat Martine terugkomt.”

De actrice zegt dat haar leven is veranderd, nu ze ook boeken schrijft. Dat is prima te combineren met het spelen van ‘gekke, idiote rollen’. “Dus waarom niet Martine Hafkamp? Een lang verhaal kort: ze is terug. In mijn leven, en in Meerdijk.”

Al maanden wordt in de soap toegewerkt naar de terugkeer van Martine Hafkamp. Haar soapdochter Pip Pellens verlaat begin dit jaar de soap omdat er een spoor is gevonden van Martine. Later vertrekt ook Inge Schrama met spoed. De actrice combineert haar zwangerschap met de terugkeer van har soapmoeder. En sinds de zomerstop is Malena Blanco te zien in de soap, de vrouw die zich zo opdringt aan Ludo Sanders. En die in opdracht van Martine werkt, om het machtige Sanders Inc ten val te brengen.

Martine heeft dan ook een fikse rekening te vereffenen met Ludo Sanders. Hij is degene die haar ooit gedwongen de open zee opstuurde, in een bootje. Martine is sindsdien doodgewaand, maar dat is dus onjuist.

Zie ook:
- Inge Ipenburg ontkent terugkeer GTST
- Ondertussen bij GTST: Undercover-zoektocht naar Martine Hafkamp

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inge Ipenburg terug als Martine Hafkamp in GTST

  1. GTST Rules

    Pip Pellens als Wiet van Houten is niet de dochter van Martine. Ze is het halfzusje van de dochter van Martine, Sjors Langeveld ;) . Wiet en Sjors delen dezelfde vader Frits van Houten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>