GTST overbrugt zomerstop met eigen magazine

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden hoeven deze zomer niet helemaal zonder hun soap door te brengen. RTL brengt in samenwerking met uitgever F&L Publishing een tijdschrift uit rondom de soap. In totaal gaan vier nummers verschijnen met nieuws over de serie, de acteurs en hun personages. De verhaallijn voor het nieuwe seizoen zal als een rode draad door de uitgaven heen lopen.

 

Het is inmiddels traditie om de soapfanaat in de zomer vast te houden. Dat is al gebeurd met de apps Springlevend (wie sprong zonder parachute?), Wie Is Tim (over de identiteit van Tim Loderus) en vorig jaar met het jonge zusje Nieuwe Tijden. Of die titel deze zomer weer dagelijks op het tijdslot van GTST gaat worden uitgezonden, is niet bekend. Op Videoland gaat de serie voorlopig wel door.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>