Miro Kloosterman verlaat Goede Tijden Slechte Tijden

Maandagavond was Miro Kloosterman voor het laatst te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn alter ego Thijs Kramer vertrekt met dochtertje Teddy naar het buitenland, zonder Rikki daarover in te lichten. En daarmee komt na 2,5 jaar alweer een einde aan het verblijf van de familie Kramer.

Miro is in 2014 binnengewandeld met Gaby Blaaser. De twee dompelen zich onder in het fictieve soapdorpje, maar echt verankerd raken ze niet. Gaby moet voor de zomerstop al de serie uit, haar karakter Sacha overleeft de explosie in een caravan niet. En voor Miro is een open einde gecreëerd, ondanks dat Thijs onlangs nog voor zijn leven vocht in het ziekenhuis. De deur staat op een kier voor een eventuele terugkeer ooit.

De acteur zelf heeft genoten van zijn jaren als soapie. “Toen ik de karakteromschrijving van Thijs zag, wist ik meteen: dit moet ik doen. Nu kan ik eindelijk laten zien dat ik ook een gemene rol kan spelen”, vertelt hij op de website van de soap. “Ik kijk dan ook met mixed feelings naar dit vertrek.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miro Kloosterman verlaat Goede Tijden Slechte Tijden

  1. Vinn

    Jammer! Miro is erg leuk! Thijs had best nu eindelijk gelukkig kunnen worden met Rikki maar goed benieuwd of hij het zelf heeft besloten…

    Wat ik wel bijzonder vind is als Thijs dus nu gewoon echt weg blijft met Teddy dat is echt een onuithoudbare situtie voor Rikki.

    Ben benieuwd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>