Dochter Quinty Trustfull nieuwkomer in GTST

Moïse Trustfull duikt over twee weken op in Goede Tijden Slechte Tijden, Moïse, dochter van Koffietijd-babe Quinty Trustfull, kruipt in de huid van Celia van Dam. Die komt werken in hotel De Rozenboom en heeft zodoende veel scènes met Jette van der Meij (Laura) en Buddy Vedder (Rover).

Moïse in RTL Boulevard over haar alter ego Celia: “Ze is een heel lief en leuk meisje, ook wel een beetje eigenwijs. Ze wil veel leren in De Rozenboom want ze wil later een eigen hotel beginnen.”

Celia zou wel eens het hart kunnen stelen van Rover, die nu nog tot over zijn oren verliefd is op Kimberly. Zij heeft op haar beurt weer een oogje laten vallen op Noud, maar al die verliefdheden blijven onbeantwoord.

Moïse is op 3 maart voor het eerst te zien in de RTL-soap.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>