Guido Spek vanavond terug in GTST

Fans hebben hem even moeten missen, maar vanavond keert Guido Spek terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn alter ego Sjoerd Bouwhuis heeft de afgelopen maanden gezocht naar Teddy, de dochter van Rikki en Thijs. Thijs heeft Teddy ontvoerd naar het buitenland. Maar is het Sjoerd ook gelukt om Teddy mee terug te nemen naar Meerdijk?

Guido geeft al sinds 2010 invulling aan de rol van Sjoerd.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>