Nieuwe bad guy in GTST: Bas Keijzer

Acteur Bas Keijzer maakt binnenkort zijn opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij geeft invulling aan de rol van Jos Uilenberg, een bekende van Rik de Jong uit de gevangenis. Nu Jos op vrije voeten is, heeft hij een klusje voor Rik. Uitgerekend nu die net heeft aangepapt met rechercheur Aysen Baydar. Als dat maar goed gaat…

“Jos is een hele amicale man, waarmee je graag een biertje wil drinken. Maar als hij te dicht bij komt, heb je een probleem”, zegt Bas in RTL Boulevard over zijn rol. Jos is zeker ‘geen lieverdje’.

Bas Keijzer speelde eerder rollen in Aaf, SpangaS en de theatervoorstelling War Horse.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>