Nu alweer afscheid Martine Hafkamp in GTST

Na amper drie maanden verlaat Martine Hafkamp alweer Goede Tijden Slechte Tijden. Vrijdag is al te zien dat ze Ludo confronteert met haar sluwe acties, en hem er fijntjes op wijst alles kwijt te zijn door haar toedoen. En vanavond verlaat ze Meerdijk op spectaculaire wijze.

De exit is deels ingegeven door de actrice zelf, Inge Ipenburg. In De Telegraaf zegt ze: “Ik heb na lang aarzelen gezegd: ik wil best, maar echt een vastgelegde periode. Zelf dacht ik aan twee keer twee maanden, dat zijn drie maanden achtereen geworden, anders was het niet handig qua verhaallijn.”

Bij haar vorige vertrek stuurt Ludo haar in een klein bootje de zee op, waarmee hij denkt dat ze zal omkomen op het open water. De exit van vanavond speelt met die eerdere verhaallijn. Inge in de krant: “Het is best wel een stunt, die ik voor het grootste deel zelf heb gedaan. Echt waanzinnig. Ik heb daarna afscheid genomen van iedereen met een ’tot ziens’. Ik ben geen held in afscheid nemen.”

De hele terugkeer van Martine Hafkamp is met veel tamtam aangekondigd en in die zin valt het extreem tegen dat het maar om zo’n korte periode is gegaan. Bovendien is de verhaallijn niet heel spannend geweest, waarbij Inge de meeste scènes in De Rozenboom heeft opgenomen. Ik denk dat heel wat GTST-fans teleurgesteld zijn.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>