SBS verhuist Champions League naar Veronica

Champions_League_persbericht_formaatHet Champions League-voetbal wordt in het nieuwe seizoen niet langer op SBS 6 uitgezonden, maar op Veronica. De competitie lijkt te veel te drukken op de programmering van SBS 6, en daarom verhuist het voetbal komend seizoen.

Topman Peter de Mönnink laat weten: “We staan nog steeds achter de beslissing om de UEFA Champions League tot nu toe bij SBS6 uit te zenden, maar voor het aankomend seizoen ligt de situatie anders. We zijn in de positie om bij SBS6 nog meer nieuwe Nederlandse reeksen te gaan uitzenden en dat is niet te combineren met de vaststaande voetbalavonden. Veronica heeft het profiel en de programmering om met de UEFA Champions League ook iets moois mee neer te zetten. De kijker gaat dus profiteren van een rijker aanbod van onze zendergroep.”

Met het Champions League-voetbal heeft SBS 6 zijn zendergemiddelde behoorlijk weten op te krikken, tegelijkertijd weet de overige programmering maar mondjesmaat te profiteren van de extra kijkers in de etalage.

Op Veronica is nauwelijks Nederlandse programmering te vinden, in die zin zit het onregelmatige Champions League-voetbal die zender minder in de weg.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>