Henry Schut blij met huiskamersfeer in Studio France

Met dagelijks 1,5 tot 2 miljoen kijkers is Studio France een succes. Toch is presentator Henry Schut bescheiden, als hij in het AD terugblikt op de eerste week van het EK-programma. Hij is blij dat er meer mensen kijken dan verwacht, maar durft niet te zeggen dat het EK leeft in Nederland. “Als je weet dat 2,5 miljoen mensen naar Spoorloos kijken, dan zeg je ook niet dat Spoorloos leeft. Ik weet nooit hoe je kijkcijfers moet interpreteren. Ik ga liever van de avondwedstrijden uit. ‘s Avonds kan iedereen na het werk kijken en dat gebeurt massaal.”

De NOS-presentator mist Nederland in het evenement, maar dat hoeft de sfeer in zijn Studio France niet te verzieken. “Als de verschillende gasten met elkaar in gesprek raken is een uitzending geslaagd. Dat is in de eerste week van Studio France gelukt. Ik vind ook dat alle gasten voldoende aan bod moeten komen. Dat is een van de moeilijkste dingen van een dagelijkse talkshow. Het ene onderwerp is nu eenmaal groter dan het andere. Daarnaast is die huiskamer-sfeer heel belangrijk: het samen naar de wedstrijden kijken. In 2014 ging dat vanzelf met het Nederlands elftal erbij. Nu lukt dat ook.”

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Henry Schut blij met huiskamersfeer in Studio France

 1. Bert

  Ik vindt het TOP wat Henry Schut presenteert, leuke gasten, zeker met Rafael ,leuke rustige vent.

    /   Reply  / 
 2. Sven

  Mensen kijken bij gebrek aan een NL alternatief naar “Boring France”, omdat men niet verder kijkt dan de neus lang is!!

  Wij kiezen massaal voor “Panenka” op België Eén, rond de klok van 23:15 uur !!!
  Voor de broodnodige relativering: Op Maandag en Vrijdag gewoon Voetbal Inside Euro 2016 op RTL7 van 20:00 – 21:00 uur !!!

    /   Reply  / 
 3. pipo$billFreaksTjerkSvenOpaZuchtEnz

  Niemand kijkt nog naar RTL7.

    /   Reply  / 
 4. Ton van Eck

  Ik vind dat Henri het goed doet, weet alles goed te regelen. Maar Studio Sport moet ophouden met een dombo als een Maxime te gebruiken.
  De man is dom geen fatsoen en alleen maar bezig mensen af te zeiken. NosSport spreekt schande over het gedrag van de Holigans, dan moet je zeker NIET een figuur in je programma halen als die eikel van een maxinme. VRESELIJK. Geef het voorbeeld NOS SPORT en kap met die figuren die zichzelf en andere grof en populisties benaderen en denken dat hert leuk is WALGELIJK en het ontsierde de hele uitzending van gisteren avond.

    /   Reply  / 
 5. Weijers

  Henry Schut moet wel wat doen aan die afschuwelijk natte zweetvlekken onder zijn armen. Kwestie van onderhemd aandoen. Of andere kleur shirt.. Gewoon te vies om aan te zien. Shame…

    /   Reply  / 
 6. Sven

  Gisteren weer genoten van Voetbal Inside!
  Vrijdag gelukkig weer 1,5 uur, van 20:00 – 21:30 uur!!

    /   Reply  / 
 7. Adam

  Henry schut is slechtste presentator die er is. Onderbreekt grote voetbalkenners met zijn mening en rare opmerkingen!! Haalt elke avond de legendarische Henk Spaan door het stof. Door hem elke avond voor een minuutje te laten komen opdraven( niet eens voor zijn mening, maar voor een filmpje!) schandalig. Daarnaast vraag ik me af waar Henry schut heeft gevoetbald. Want hij geeft te veel zijn mening en doet net alsof hij ook analist is en gedraagd alsof hij een groot voetballer!!! Daarnaast moeten ze echte analisten uitnodigen die er verstand van hebben. Daniël de ridder thuis laten. Net als alle volleyballers, tennissers astronauten schrijvers etc. Meer co Adriaanse, hooijdonk, Mulder etc. Ik stel
  Voor dat Henk spaan het programma presenteert!! Die zal ook niet snel z’n benen kruisen en er zitten alsof hij zelf Cristiano Ronaldo is. (Btw Henry Schut praat teveel over uiterlijk van voetballers, waarom?)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>