SBS hevelt meer voetbal over naar Veronica

Veronica wordt de sportzender binnen de SBS-familie. Na de Champions League krijgt Veronica ook de KNVB Beker en de Jupiler League. SBS heeft ook de uitzendrechten van de oefenwedstrijden van Oranje, die duels blijven wel op SBS 6 te zien.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en de finale van de KNVB Beker zijn ook bij SBS6 te bekijken omdat deze al om 18 uur beginnen, de tijd dat Veronica pas kan starten met de uitzendingen.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: “De KNVB Beker is één van de twee grote prijzen in Nederland, waarbij iedereen – van de beste profs tot en met de beste amateurs – kans maakt op Europees voetbal. De Jupiler League is de op één na grootste sportcompetitie van Nederland, een kweekvijver voor nieuw talent op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Samen met de UEFA Champions League, het meest prestigieuze Europese toernooi, bieden wij de kijker nu voetbal van topamateurs en lokale profclubs tot en met de wereldsterren van Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Volop actie op alle velden!”

SBS besloot recent het Champions League voetbal van SBS 6 weg te halen, omdat dit te veel verstorend is voor de reguliere programmering. De zender komt komend tv-seizoen met meer Nederlandse producties en het onregelmatig onderbreken van een serie is daarbij niet bevorderlijk. Op Veronica is dat verstorende element veel minder aanwezig.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>