Slot Tour de France live in beeld op NPO1

Het slot van de Tour de France is ook dit jaar live te volgen bij de NOS op NPO1. De wielerwedstrijd eindigt op de Champs-Elysées, tegen het decor van de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. De NOS is er de hele middag bij, met een uitzending die doorloopt tot in de avond.

Eerst is er een verslag van La Course, de vrouwenkoers die sinds 2014 wordt verreden op en rond de Champs-Elysées, voorafgaand aan de wedstrijd van de mannen. Dan volgt het slotstuk van deze Tour, die voor Nederland al veel mooie momenten heeft opgeleverd. Met als apotheose acht zinderende rondes door het centrum van de Lichtstad, ongetwijfeld eindigend in een massasprint met de rapste mannen uit het peloton.

Daarna is het tijd om terug te blikken op de afgelopen drie weken in een lange uitzending van de Avondetappe, onder leiding van Dione de Graaff en Herman van der Zandt.

Tour de France, 13.40 uur, NOS (NPO1)
De Avondetappe, 20.20 uur, NOS (NPO1)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slot Tour de France live in beeld op NPO1

  1. demuynck

    Ik volg dagelijks de rechtstreekse uitzending van de Touretappe op NPO1, alhoewel ik in België woon. De commentaren van Herbert Dijkstra, Maarten Decrot, Rob Harmeling, Danny Nelissen, Dione De Graaff, Marijn De Vries, Han Kok, enz zijn dan ook stukken beter dan die van de Vlaamse commentatoren Michel Wuyts en José De Cauwer, wiens verslagen werkelijk erbarmelijk zijn. Wuyts kent maar één renner : Tom Boonen en gezien die niet deelneemt aan de Tour is de Tour dus niet interressant voor hem ! Proficiat voor jullie commentatoren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>