Jupiler League van start op Veronica

De Jupiler League begint dit weekend weer – en dit is voor het eerst te zien op Veronica. Elke vrijdag en maandag is er om 23.00 uur een reeks samenvattingen te zien op de sportzender van de SBS-groep. Wytse van der Goot presenteert.

“De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele, algemeen directeur Jupiler League. “Daarnaast zijn we blij dat Wytse van der Goot het programma presenteert. Hij past als nieuw en fris presentatietalent perfect bij de Jupiler League, waar alles draait om ontwikkeling van talenten.”

Jupiler League, 23.00 uur, Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>