NOS zendt EK Voetbal 2020 uit

De NOS heeft zich verzekerd van de uitzendrechten van het EK Voetbal in 2020. Het is een bijzondere editie van het kampioenschap; vanwege de 60ste verjaardag vindt het EK plaats in 13 verschillende landen en speelsteden. Ook in Amsterdam spelen zich vier wedstrijden af.

NOS-directeur Jan de Jong is blij: “De afgelopen zomer heeft de kracht van dit toernooi nog eens bewezen. Zelfs zonder het Nederlands Elftal scoorde het EK in Frankrijk uitstekende kijkcijfers. Grote sportevenementen als deze passen bij uitstek bij de NOS, omdat zij relevant en interessant zijn voor iedereen in Nederland. Evenementen als het EK helpen de publieke omroep om een verbindende kracht in de samenleving te zijn.“

In de zomer van 2020 zijn overigens ook de Olympische Spelen via de NOS te volgen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>