Ontknoping Eredivisie monsteroperatie voor NOS

Vandaag krijgt het seizoen van de Eredivisie zijn ontknoping en dat is een monsteroperatie voor de NOS. Feyenoord maakt het meeste kans om de zege te behalen, maar ook Ajax is nog in de race. De omroep heeft cameraploegen en verslaggevers in de verschillende stadions opgesteld, maar heeft ook mankracht bijeengeroepen om de festiviteiten in de binnensteden te kunnen verslaan.

De NOS doet uitgebreid verslag op radio, televisie, internet, Facebook  en natuurlijk via Teletekst voor de tussenstanden. Commentatoren in negen stadions. In de Kuip waar Feyenoord alsnog de titel kan grijpen tegen Heracles. In Tilburg, waar nummer 2 Ajax tegen Willem II speelt. En bij al die andere wedstrijden waar nog iets op het spel staat.

FC Utrecht en AZ zijn al zeker van Europees voetbal, voor de andere twee tickets zijn sc Heerenveen, Heracles en misschien zelfs FC Groningen nog in de race. Onderin is het pleit evenmin beslecht. Roda JC, Sparta en NEC maken onderling uit welke twee clubs de nacompetitie moeten spelen.

Studio Sport, 13.10 uur, NOS (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>