Xaviera’s Kitchen Amsterdam?

Waar hebben we dat eerder gezien? Een sociaal kwetsbare groep krijgt de kans om het leven op de rails te zetten door een restaurant te beginnen. Precies, Jamie’s Kitchen Amsterdam. Producent IdtV zag er een interessant concept in en komt vanaf augustus met Vijf Sterren meldt De Telegraaf. Echter, de koks-in-wording zijn dit keer geen probleemjongeren maar prostitués. Niet Jamie Olivers keuken maar die van Xaviera Hollander?

Overigens is het nog niet zeker of het programma, gepresenteerd door Tatum Dagelet, daadwerkelijk uitgezonden wordt. Vijf Sterren doet mee in De TV Competitie, een Talpa programma waarin een aantal producenten om zendtijd strijdt. De TV Competitie is vanaf 21 augustus te zien op de zender van John de Mol.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>