Nieuw Talpa-programma stond al in de bijbel

De derde deelnemer aan de TV Competitie van Talpa is bekend: Het Grote Geld. In dit programma van René Stokvis worden drie stellen een half jaar gevolgd terwijl ze van een ton zoveel mogelijk geld proberen te maken.

Waar hebben we dat eerder gelezen? Juist, in de bijbel. Drie knechten krijgen zilverstukken. Twee weten het aantal te verdubbelen, de ander is bang dat zijn meester boos wordt en begraaft ze zodat er niks mee kan gebeuren. Geen winst, maar ook geen verlies.

Het Grote Geld, dat gepresenteerd wordt door Chris Tates, lijkt een mooi vervolg op Trumps Troonopvolger dat vorig jaar door RTL 4 werd uitgezonden. Daar streden twaalf mensen om een baantje bij mediamagnaat Donald Trump. Nu krijgen de kandidaten zelf geld in behering. Ik ben benieuwd hoe de stellen hun geld willen vermeerderen.

In de TV Competitie dingen ook Ik Wil Je Kind En Verder Niets (Eyeworks) en Vijf Sterren (IdTV) mee.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>