TV Competitie neigt naar rariteitenkabinet

Maandag gaat de TV Competitie van start, het Talpa-programma waarin vijf producenten om zendtijd strijden. Elk hebben ze een concept waarvan een proefaflevering wordt uitgezonden, het programma dat de meeste waardering krijgt van het publiek komt daadwerkelijk op de buis.

Hoewel er nog niets is uitgezonden, staat nu al vast dat dit één van de meest spraakmakende shows van dit jaar wordt. En een rariteitenkabinet.Want naast ‘de Spermashow’ van Eyeworks, ‘hoe verdien ik zo veel mogelijk geld’ van Stokvis en Vijf Sterren van IdTV, dingt Endemol mee met De Uithuwelijkshow.

Een team van relatie-experts zoekt twee mensen bij elkaar die meteen in ondertrouw gaan. Vervolgens gaan ze op korte huwelijksreis om daarna een maand samen te wonen. Daarna gaat het stel naar de trouwzaal, waar familie en vrienden klaarzitten om het huwelijk te voltrekken. Dan moet blijken of de twee daadwerkelijk hun geluk beklinken of besluiten uit elkaar te gaan.

Op papier klinkt het belachelijk. Maar eigenlijk wijkt het programma niet eens zo veel af van bijvoorbeeld ‘Ja, ik wil een miljonair’ of ‘Danny, de miljonair’. Daarin strijden een aantal dames om de liefde van een rijke kerel, wat zich ook in een maand afspeelt.

1 Reacties // Reageer

One thought on “TV Competitie neigt naar rariteitenkabinet

  1. Wolter

    Het probleem van al die programma’s (de tot nu toe aangekondigde) lijkt mij een beetje dat je het na één keer wel gezien hebt. Eerste keer de spermashow en de eerste keer dit uithuwelijken zullen mensen nog wel komen kijken uit nieuwsgierigheid. Maar is het ook echt interessant als wekelijks terugkerend programma?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>