Bedrog of publiciteitsstunt bij De Tv Competitie?

Producent René Stokvis werd gisteravond het vuur aan de schenen gelegd in de nabeschouwing van De TV Competitie, het programma waarin vijf programmamakers strijden om een lucratief contract bij Talpa. Nadat eerder op de avond de pilot voor Het Grote Geld was uitgezonden, betichtte jurylid Bert van der Veer de producent van bedrog.

Eén van de deelneemsters in het programma is actrice. Op zich kun je als actrice de droom hebben rijk te worden, het wordt echter wel verdacht wanneer je in het programma onder een valse naam meedoet. De andere juryleden, die de geloofwaardigheid van Het Grote Geld toch al in twijfel trokken, baalden enorm van de onthulling van Van der Veer.

Stokvis zegt van niets te weten en wist ook opeens niks – hoe verdacht – van het selectieproces van de kandidaten of in hoeverre zij gescreend zijn. Ook dat is uitermate verdacht.

Er zijn twee opties: Stokvis heeft gisteren gelogen en wist wel degelijk dat Het Grote Geld niet helemaal eerlijk wordt opgenomen. Talpa wist van niks en de conclusie luidt dan bedrog. De andere mogelijkheid is dat Talpa ook in het complot zit en dit voorval gebruikt als publiciteitsstunt. Hoe dan ook, het leverde gisteren in elk geval vermakelijke televisie op.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>