Spermashow door jury gekraakt

Nadat de pers Eyeworks Spermashow al had gekraakt voor ook maar een minuut ervan gezien te hebben, was het gisteren de beurt aan de jury van De TV Competitie. Het programma, dat 172.000 kijkers aan zich wist te binden en zelfs in buitenlandse media voor beroering zorgde, wist de kritische jury niet te bekoren.

Bert van der Veer vergeleek het spraakmakende programma met ‘een flauwe datingshow’. "Uiteindelijk komt het er op neer dat Yessica in een cafe een man ontmoet en kijkt of die leuk genoeg is om een kind van te krijgen." Ernst-Paul Hasselbach zei een warm gevoel van de kandidate te krijgen, maar tegelijkertijd vindt hij de Spermashow een ‘integere oproep’ in plaats van een programma. Presentator Jort Kelder omschreef het als ‘loeisaai’.

De beweegredenen voor Yessica om mee te doen, zijn me overigens wel duidelijk geworden. Deze 30-jarige vrouw is de ware nog niet tegengekomen. Ze heeft een vurige kinderwens, maar de tijd dringt. Zowel haar moeder als haar oma kwamen vroeg in de overgang. Nog langer wachten kan betekenen dat bevruchting niet meer mogelijk is. Evengoed blijf ik me afvragen of ze zich bewust is van de impact die haar actie zal hebben.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>