Ex-prostitués mislukken in horeca-missie

Het was zo’n nobel streven van Talpa: vijf prostitués uit de industrie krijgen via een eetcafé. Vol goede moed werd in januari het restaurant aan de Amsterdamse Overtoom geopend. De camera’s van Talpa draaiden mee voor het programma Uit Het Leven. Maar onderlinge frustraties en een hoog ziekteverzuim speelden de vijf dames parten. Het restaurant is dicht, in de komende twee afleveringen is de ondergang te zien.
Dat het niet zou boteren tussen de vijf, was eigenlijk vanaf de eerste dag al duidelijk. Eén dame was zo in de here dat ze het haast hinderlijk opdrong aan de rest. Bovendien werd er geregeld gebekvecht over wie naar welke afspraak mocht en wie er in het restaurant bleef om te klussen. Het leidde tot een verstoorde werksfeer waar ziekteverzuim aan de orde van de dag was. Om de mankracht toch op te vangen, werd gebruik gemaakt van dure uitzendkrachten. Bovendien was het restaurant maar drie dagen per week geopend, te weinig om winstgevend te zijn.

Vallen de dames nu toch terug in hun gevreesde, oude levensstijl? Volgens Talpa niet. er zouden genoeg aanknopingspunten zijn gemaakt gedurende het proces om ergens anders aan de slag te gaan. Ik help het ze hopen.

Zie ook:
- Opnieuw tegenslag ex-prostituees Uit Het Leven: serie weg van Talpa’s vrijdagavond
- Prostitués bedienen klanten, maar dan anders

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ex-prostitués mislukken in horeca-missie

  1. Claudia

    Talpa is geflopt, dat was vanaf het begin voor mij al duidelijk. Maar dit is wel een erg laag programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>