Tegenvaller voor Talpa: Fox schrapt Utopia

Het is over en uit voor Utopia in Amerika. Fox heeft besloten niet verder te gaan met het reality-programma, dat al vanaf de eerste week tegenvallende scores behaalde. Afgelopen vrijdag is de laatste aflevering uitgezonden, waar 1,6 miljoen Amerikanen naar keken.

Het annuleren van Utopia in de VS is vooral slecht nieuws voor de verdere uitrol van het format. Verschillende geïnteresseerde landen hebben gezegd eerst even de resultaten van Utopia in Amerika af te wachten, alvorens tot aankoop over te gaan. Vooralsnog is Utopia nu alleen een succes in Nederland, waar het dagelijks wordt uitgezonden door SBS 6.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>