John de Mol mikt op jongere kijker met Next Boy/Girl Band

The Next Boy/Girl Band is één van de vele talentenjachten die John de Mol heeft bedacht. Een aantal van die shows is nog steeds met succes te zien, zoals The Voice, een ander deel is naar de omroeparchieven verdwenen. Maar over deze nieuwe show voor SBS 6 is hij ‘best tevreden’. “Het is een fris programma geworden dat nieuw voelt.”

Hij vervolgt in De Telegraaf: “We weten allemaal dat de tv-kijktijd aan het teruglopen is, met name bij jonge mensen. Ik denk dat op vrijdag dit programma een goede reden is voor deze groep om terug te komen bij de televisie.”

Hoewel het woord ‘talentenjachtenmoe’ vaak valt, wil John de Mol daar niets van weten. “Wereldwijd blijken talentenjachten onverwoestbaar. Ook in dit land doen ze het nog steeds goed. Wel denk ik dat de ruimte om iets te bedenken dat enigszins nieuw voelt steeds kleiner wordt. Er is geen garantie voor succes. Maar ik zeg altijd: je kunt beter spijt hebben van de dingen die je doet, dan die je niet gedaan hebt. Ik zou spijt hebben als ik dit programma niet had gemaakt, denk ik. Dan zou ik toch altijd willen weten: zou het gelukt zijn?”

The Next Boy/Girl Band, 20.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “John de Mol mikt op jongere kijker met Next Boy/Girl Band

  1. Next band

    Vanavond is de eerst uitzending van the next boy/girl band. Of dit juist het jongere publiek aantrekt vraag ik me af. De talentenshows worden volgens mij door jong tot oud bekeken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>